6 secrete împotriva punctelor negre și acnee

Încep mult așteptate indicatori de absolvire, și fiecare domnișoară vrea să arate în plină splendoare de sărbătoare. Dacă aveți probleme cu acnee si cosuri, îngrijirea pielii ar trebui să fie cuprinzătoare, interne și externe, în special dacă sunteți sensibil față de stres și a anumitor produse. Dacă problema are hormonal, ar trebui să se consulte cu un endocrinolog, dar dacă nu aveți probleme de sănătate, și aveți acnee, uite câteva idei de cum să scapi de acnee urât, înainte de gală seară.

Mai puțin de vitamina C, mai mult de vitamina A

13Deși аскорбиновата acid benefic pentru sănătate, cum să aibă grijă de imunitate, în doze mari, poate provoca apariția de acnee. Acest lucru este valabil nu numai tablete, dar, de asemenea, pentru produsele care conțin vitamina. Uneori, cauza principală a acnee este sucul de portocale, dar sunteți și dumneavoastră кожаможете de a răspunde la alte fructe, cum ar fi căpșuni, de exemplu. Luați un supliment în doze mici și a vedea cum reactioneaza pielea ta la produse. Vitamina A, cu toate acestea, este foarte util nu numai pentru ochi, dar, de asemenea, pentru piele, de aceea хапвайте mai multe morcovi, caise, dovleac. El protejează de iritații, uscăciune și de acnee, pe plan intern și extern.

Redutsirayte produse lactate

Produsele lactate contin o multime de ingrediente benefice, dar, de asemenea, pot conține hormoni și grăsimi. În plus, unii oameni manifestă sensibilitate față de ingredientele de lapte și pielea lor reacționează cu erupții cutanate și acnee. Laptele poate activa secretia de mucus și de a acționa acido corpului, ceea ce nu este util, deoarece este bine în mijlocul lui, ca mai mult alcalin decat acid. Acest lucru poate provoca apariția de acnee. Net de piele, de obicei, arată că sistemul digestiv sănătos, așa că, dacă avem grijă de ea, va avea dorit de piele, fără a vă мажете cu cosmetice agresive.

Curățați în mod regulat de pensule pentru machiaj

Spalati pensula cu care aplicati machiaj, cel puțin, o dată pe săptămână, deoarece acestea se multiplice bacterii, care sunt aplicate pe produsele cosmetice și pielea, pot sa възпалят și duce la acnee. Pune un pic de sampon sau sapun lichid într-un borcan și se înmoaie pensula, cel puțin câteva ore. Spălați-le cu atenție și se usucă cu un șervețel, după care lasă-le la aer timp de 3 ore.

Mai puțin zahăr și sare

Deși se crede că ciocolata nu este un motiv pentru apariția de acnee, zahăr afectează starea organismului, sistem digestiv, ceea ce înseamnă că, pe pielea ta. Ea afectează nivelul de zahăr din sânge și hormoni, iar acidă de activitate asupra organismului poate duce la inflamarea. Sare, la rândul său, duce la retentia de lichide și la редукцией eliminat din organism toxinele, ceea ce poate fi un motiv pentru acnee. Prin urmare, reduceți consumul de zahăr și sare.

Spuneți “Nu” bauturi energizante “și “” apa

Ingrediente în băuturi energizante, poate fi energizat, dar ele sunt artificiale și dăunătoare pentru toate sistemele organismului. Sistemul digestiv poate răspunde la chimie în băuturi cu inflamație, și, prin urmare, se agravează starea de sănătate a pielii. Puteți citi mai multe despre pericolele de bauturi energizante aici. Înlocuiți-le cu o ceașcă de cafea sau de ceai verde, și este mai bine să bea mai multă apă, care nu numai că încarcă cu energie, dar mai ales benefic pentru starea pielii

14

Evitați utilizarea de crema de noapte

În prea o vârstă fragedă de noapte creme pot deteriora pielea, în loc să-l разкрасят. Înainte de a împlini 25 de ani, cele mai multe dintre fete nu au nevoie de grea cosmetice, de obicei, creme de noapte utilizare. În timpul zilei, folosiți o cremă cu un factor, iar seara doar curata pielea sau aplicați crema antibacteriene, pentru a calma pielea pe timp de noapte. Potrivite ingrediente pentru акнеична pielii sunt acidul salicilic, zinc, hamamelis, argila alba, ulei de arbore de ceai, galbenele, musetel.

Rapid împachetări împotriva acnee urât

Dacă a apărut un cos înainte de o dată, seara, ungeți-l cu un amestec de 1 lingurita de miere de albine și o jumătate de linguriță de scorțișoară. Se aplică pe пъпката și se lasă să acționeze, cel puțin, câteva ore, și poate pe timp de noapte. Dimineața se spală cu apă caldă, ștergeți uscat și lubrifia crema anti-bacteriene. Пъпката ar trebui să arate mult mai puțin sau complet dispărut.