Sfaturi importante de la acnee

Acnee – cronica inflamație a glandelor sebacee. Acest lucru este valabil nu numai de tineri, dar de la el suferă și adulți. Motivele pentru dezvoltarea de acnee pot fi moștenite genetic. De la o vârstă fragedă mai grele, de la acnee suferă de băieți.

Vă prezentăm sfaturi importante de la acnee.

15Acneea se trateaza, deși necesită un pic mai mult de o perioadă lungă de timp. Acest lucru poate fi doar la nivel local, dar poate fi și internă a conecta sistemul de antibiotice sau alte medicamente. Cum pot fi depășite problemele de acnee, care sunt consecințele ascunde faptul că un astfel de tratament? Răspunsurile la aceste întrebări a dat în transmiterea Nicky Кънчев de Дарик Radio dermatolog-venerolog”. dr. Maria Gancheva.

Care sunt cauzele de acnee?

Motivele pentru dezvoltarea de acnee pot fi împărțite în două tipuri – unele interne, altele externe sau, altfel – endo – și exogene. La endogene reducerea moștenire genetică, pentru că, de obicei, copilul ia pielea de părinți. În cazul în care unul dintre părinți a avut forme de acnee într-o anumită perioadă de viață, apoi la viteză mare, și copilul se dezvoltă acnee.

De la o vârstă fragedă, în adolescență, mai greu de cicatrici suferă de băieți, manifestările clinice. Cum de vîrstă contingent de boala, de obicei, femeile sunt cele care suferă de acnee, pentru că ei fac așa-numita “pasa acnee” – acnee, care nu provoacă sporită тъканна андрогенемия sau crescută серумна secreției, pur și simplu de la utilizarea necorespunzătoare a produselor, utilizarea de produse care bloca porii, de la utilizarea de unguente specifice, care nu sunt potrivite pentru un anumit tip de piele.

Există și un alt tip de acnee, așa-numita “acnee екскурие”, în care acestea nu sunt destul de tipice de manifestare caracteristice de comedoane, papule, pustule de acnee. O fată sau femeie tânără iritat de la cea mai mică manifestare a modificărilor pe piele, el este în mod constant чопли, stoarcere și, astfel, devine ceea надрано de persoane, care de fapt nu este, ca un adevărat acnee, că la adolescenți. Este o boala care trebuie să fie лекувано.

Este posibil să se încalcă aer, populația din jurul nostru și soarele sunt cauzate de acnee?

Scandalagii de aer, cu siguranță joacă un rol, pentru că în jurul nostru în mod constant plin de bacterii, ciuperci. La afectarea integrității pielii și în stări patologice, cum ar fi acnee, este mult mai ușor devine суперпонирането de infecție în prealabil a pielii deteriorate, de pre-tulburări de teren.

Față de soare, desigur, soarele este un factor care în acest caz are un impact negativ asupra acnee, deoarece patologic și procesele inflamatorii sunt incluse în profunzime.

Acneea are o varietate de forme de manifestare – este slab pronunțat, moderată și severă de acnee. De obicei, slab la acnee inițial răspunde bine la soare, dar imediat devine așa-numitul “fenomen de rebound”, – fenomene neplăcute, în care pielea este activat, primesc o mulțime de noi гнойничков și de a bloca porii. De soare și de la soare nu sunt potrivite pentru acnee, și ei l degrada.

16

Curabile dacă acnee?

Da, se trateaza, deși necesită un pic mai mult de o perioadă lungă de timp, în funcție de clinică forme se aplică un tratament diferit. Acest lucru poate fi doar la nivel local, dar poate fi și internă a conecta sistemul de antibiotice sau alte sistem de medicamente.

În practica ta ai vindecat?

Da, desigur. Trebuie să aibă și să mențină pielea, deoarece acest tip de piele are предиспозиция pentru formarea de leziuni specifice, puncte negre sau comedoane. În funcție de tipul de piele ar trebui să fie durabil, mai dorită cale.

Este important să dieta pentru cei care sufera de acnee?

Dieta este foarte importantă din punct de vedere al diferitelor boli, dar în ceea ce privește acnee dieta nu este un factor important. Care suferă de acnee, trebuie să aibă o bună terapie prin modul, care trebuie să fie în conformitate cu forma clinică de acnee, pentru a avea un bun detergent, pentru a avea un bun local de terapie și, în caz de necesitate interne și terapie, dar nu trebuie să respecte dieta.